Brugte biler til salg

Altid mellem 70 og 100 biler til salg i vores udstilling

Vi har altid mellem 70-100 nyere person- og varebiler at vælge imellem – her i blandt også et bredt udvalg af el-biler. Hvis vi ikke har den ønskede bil på lager, har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere i både ind- og udland og det vil næsten altid være muligt at finde den rette bil der matcher netop dine ønsker og behov.

Vi kan desuden tilbyde nogle af markedets bedste løsninger inden for finansiering og leasing for såvel private og erhverv. Vores udvalg af brugte biler til salg ændres jævnligt, men her kan du se de biler, vi har til salg netop nu.

Stort udvalg af gode brugte biler til salg

Hos CC Biler får du et stort udvalg af biler og elbiler i forskellige modeller, årgange, mærker og prisklasser. Vi har noget for ethvert behov, uanset om du er på udkig efter en god førstegangs bil, en økonomisk bybil, en rummelig og sikker familiebil eller måske noget helt fjerde. Vores sortiment kan både byde på mærker som Volkswagen, Ford, Toyota, BMW, Mercedes, Honda, Audi, Tesla, Volvo, Nissan, Opel, Kia, Fiat, Skoda, Peugeot og meget mere. 

Vi får jævnligt nye biler hjem, så der er god grund til at holde øje med vores side, hvor du kan få et overblik over de biler vi har på nuværende tidspunkt. 

6 fordele ved at købe en brugt bil 

  • Økonomisk besparelse: Brugte biler er generelt mere prisvenlige end nye.
  • Stabil værdi: Brugte biler bevarer ofte en mere stabil værdi over tid.
  • Lavere forsikringspræmier: Forsikringsomkostninger er normalt lavere for brugte biler.  
  • Lavere registreringsafgifter: Generelt mindre omkostninger ved registrering af en brugt bil.
  • Større udvælgelse: Mulighed for at vælge blandt forskellige modeller og årgange.
  • Mindre økonomisk belastning: Lavere samlede omkostninger gennem bilens levetid.

At købe en brugt bil har flere fordele, der gør det til et attraktivt valg for mange bilkøbere. En af de mest åbenlyse fordele er den økonomiske besparelse. Brugte biler er generelt mere prisvenlige end nye, og dette gør det muligt for købere at få en bil med mere udstyr, eller en nyere model, til en bedre pris. 

Kig forbi CC Biler i Middelfart og se vores udvalg af brugte biler til salg 

Er du på udkig efter din nye bil? Så kom forbi CC Biler i Middelfart nær Fredericia, Assens og Bogense og se vores store udvalg eller få en prøvetur. Vi står klar til at hjælpe med personlig rådgivning og vejledning.

Ønsker du at høre mere, så er du også altid velkommen til at kontakte os uforpligtende på telefon 75 50 31 03, mail cc@ccbiler.dk eller gennem kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Kontakt os for at høre mere