Elbiler til salg

Er du på udkig efter en elbil, så kig forbi CC Biler i Middelfart og se vores store udvalg. Vi  har mellem 70-100 gode nyere brugte biler til salg, hvoraf flere af dem er elbiler.

Vores udvalg af brugte elbiler omfatter forskellige modeller fra velkendte producenter, der er førende inden for elektrisk mobilitet. Uanset om du søger en Tesla, Cupra Born, Hyundai Kona, Nissan Ariya, Skoda Enyaq, Volkswagen, BMW, Mercedes eller en anden elbil så kan vi hjælpe dig.
Hvis vi ikke har den elbil du søger på lager, så har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere i både ind- og udland, der kan hjælpe. Det vil næsten altid være muligt at finde den rette bil, der matcher netop dine ønsker og behov.

Vores udvalg af brugte biler til salg ændres jævnligt, men her kan du se de biler, vi har til salg netop nu.

Se biler til salg

3 fordele ved at vælge en elbil

  • Miljøvenlig kørsel: En elbil udleder ingen skadelige gasser under kørsel og er derfor et mere miljøvenligt valg.
  • Mindsket støj: En elbil er kendt for at være utrolig støjsvage, hvilket kan være med til at øge komforten under køreturen. 
  • Lavere driftsomkostninger: Elbiler har som udgangspunkt færre bevægelige dele og kræver mindre vedligeholdelse, hvilket kan føre til lavere driftsomkostninger over tid.

Blandt landets bedste aftaler indenfor finansiering og leasing 

Hos CC Biler kan vi tilbyde nogle af markedets bedste løsninger inden for finansiering og leasing for private såvel som erhvervsdrivende. Vi samarbejder med nogle af bilbranchens største og mest troværdige finansieringsselskaber, hvilket sikrer at vi kan give vores kunder de bedste løsninger. 

Ønsker du at høre mere om mulighederne, så er du velkommen til at kontakte os for at tage en snak. 
Se mere om finansering

Kig forbi CC Biler i Middelfart og oplev et bredt udvalg af brugte elbiler til salg

Drømmer du om en ny bil, måske en elbil? Så er det altid en god idé at tage ud og prøve nogle, for at opleve forskellige biler. Hos CC Biler i Middelfart tæt på Fredericia og Assens, har vi et bredt udvalg af gode elbiler til salg. Du er meget velkommen til at kigge forbi for at høre mere om de forskellige biler, modeller og muligheder, eller for en prøvetur. 

Ønsker du at høre mere eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 75 50 31 03, mail cc@ccbiler.dk eller via kontaktformularen på siden.