Bilforhandler nær Fredericia

Skal du ud og finde din nye drømmebil? Hos CC Biler har vi altid et stort udvalg nyere brugte person-/ varebiler at vælge imellem, og heriblandt også et bredt udvalg af elbiler til salg

CC Biler tilbyder nogle af markedets bedste løsninger inden for finansiering og leasing for private såvel som erhvervsdrivende. Vi samarbejder med nogle af bilbranchens største og mest troværdige finansieringsselskaber, hvilket sikrer at vi kan give vores kunder de bedste løsninger. 

Ønsker du at høre mere om mulighederne, så er du velkommen til at kontakte os for at tage en snak. 

Se biler til salg

Bilforhandler med et kæmpe udvalg - vi har altid 70-100 biler til salg 

Vi har over 70-100 biler til salg, der er mange forskellige modeller, årgange, mærker og prisklasser. Uanset dine præferencer har vi noget, der matcher dine behov, hvad enten du søger en god førstegangsbil, en økonomisk bybil, en rummelig og sikker familiebil eller noget helt andet. Vores sortiment inkluderer populære mærker som Volkswagen, Ford, Toyota, BMW, Mercedes, Honda, Audi, Tesla, Volvo, Nissan, Opel, Kia, Fiat, Skoda, Peugeot og mange flere.

Vi får jævnligt nye biler ind, så det er værd at holde et vågent øje med vores hjemmeside for at få et indblik i biler vi har i øjeblikket. Har vi ikke lige nøjagtig det du leder efter, så har vi et bredt netværk af samarbejdspartnere både i ind og udlandet, som næsten altid gør det muligt for os at finde den rette bil der matcher dine ønsker og behov. 

Vi har mere end 28 års erfaring som bilforhandler

Hos CC Biler er du i gode hænder, for udover at tilbyde gode løsninger, har vi også et team af erfarne rådgivere, der kan hjælpe med at finde den helt rette bil udfra dine ønsker og behov. 

Vi har mere end 28 års erfaring fra branchen, og har derfor stor kendskab til de forskellige biltyper og mærker. 

Kig forbi CC Biler tæt på Fredericia og få en prøvetur 

Ønsker du at se nærmere på vores udvalg af biler og måske få en prøvetur, er du altid velkommen i forretningen i Middelfart nær Fredericia. Du kan også kontakte os ved at ringe til os på telefon 75 50 31 03 eller skrive til vores mail cc@ccbiler.dk eller gennem kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere